Monday, February 28, 2022

Acest lucru are o influență imensă în ne pierdem volanul”, spune ea

De ce am renunțat la sex?

Nu există o explicație evidentă pentru motivul pentru care indivizii renunță la sex, dar „un număr semnificativ dintre noi presupunem o gamă largă de părți pe parcursul zilei”, clarifică Emma Davey, ghid de relații la My Trauma Therapy. "Acest lucru poate fi foarte debilitant înainte de a se termina ziua." Acest lucru poate intenționa ca atunci când vine timpul de somn, deși „aceasta este oportunitatea ta de a fi pur și simplu cea mai bună formă provocatoare”, să pierzi semnul energiei, inspirației (sau ambelor) pentru a fi aproape.

Căutați prin link: https://callgirlsandheri.in/

Astfel, acest lucru pune presiune inclusă în ceea ce se întâmplă, ceea ce doar exacerbează situația. „Un număr mare dintre noi suntem împinși cât mai departe posibil în încercarea de a amesteca totul. Acest lucru implică faptul că psihicul are oportunitatea și energia de a se relaxa, făcându-ne pe un număr mare de noi să piardă sentimentul de identitatea noastră. Acest lucru are o influență imensă în ne pierdem volanul”, spune ea

Problema: Există o absență a securității acasă

Indiferent dacă este vorba despre o intrare în cameră fără încuietoare și un tânăr șerpuitor care intră neanunțat, sau atacul constant al strângerii mesaje de vizită, multor oameni le este mai greu să obțină protecție în propriile case.

„O mulțime considerabilă dintre noi încearcă să avem 5 minute pentru noi înșine chiar acum.” spune Emma, ​​indiferent dacă acesta este un rezultat direct al vieții de zi cu zi sau al ocupațiilor care pătrund în propriile noastre vieți în timp ce amestecăm telecommuting și copii.

Aranjamentul: Spațiul, atât mental, cât și fizic, este o nevoie de experiențe sexuale solide. Emma spune că este vital să faci siguranța pe care ți-o dorești pentru sex. „Trebuie să luați în considerare modalități de a vă pregăti și de a aduce copiii în pat la un moment bun, sau să încheiați aceste convorbiri devreme, astfel încât tu și complicele tău să poți lua parte la ceva timp singuri.” Emma propune: „Planificați-vă ziua și lucrați împreună pentru a vă garanta că aveți câteva ore în cuplu și pentru a vă oferi oportunitatea de a vă relaxa și de a vă distra.”

Dacă doriți să aflați mai multe despre dragoste, vă rugăm să vizitați linkul nostru de încredere de mai jos.

http://trishadehradun.in/

http://akankshagurgaon.in/

http://callgirlsinharidwar.com/

http://callgirlsinpunee.in/

https://muskangirlsdwarka.in/

http://callgirlsmanali.com/

https://escortsindwarkaa.in/

http://rishikeshgirls.in/

http://shipranoida.in/

https://callgirlsandheri.in/

https://girlsingurgaon.in/

https://girlsinindirapuram.com/

http://mumbaimodels.org/

https://callgirlgurgaon.in/

https://callgirlrishikesh.in/

https://callgirlharidwar.in/

https://callgirlujjain.in/

https://callgirlsaket.in/

https://singledate.in/

https://callgirlmussooriee.in/

https://callgirlharidwarr.in/

https://callgirlsudaipur.in/

https://callgirlsodala.in/

2 comments:

  1. We Provide the Best E*scorts Service that you will never forget and come again and again. Our agency maintains the quality and an immense collection which contains a range of categories of e*scort girls.

    shorturl.at/jwELP
    shorturl.at/rtwW4
    shorturl.at/erHY9
    shorturl.at/jDMQX
    shorturl.at/bdwOS
    shorturl.at/ezFLO
    shorturl.at/lANZ4
    shorturl.at/ceqyY
    shorturl.at/iAHR4
    shorturl.at/prsDF

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Acest lucru are o influență imensă în ne pierdem volanul”, spune ea

De ce am renunțat la sex? Nu există o explicație evidentă pentru motivul pentru care indivizii renunță la sex, dar „un număr semnificativ di...