Sunday, February 27, 2022

Ascultarea autentică necesită mult efort

1. Conectați-vă

S-ar putea să credeți că vă acordați, totuși, ori de câte ori complicele dvs. vorbește, concentrați-vă pe gândurile voastre. La ce te gandesti? S-ar putea spune că te adaptezi cu adevărat? S-ar putea spune că vă dați seama de răspunsul dvs.? Te-ai blocat? Ascultarea autentică necesită mult efort, dar este un dar pentru persoana care se simte apreciată.

În momentul în care vă acordați cu adevărat, celălalt individ se simte stimat, semnificativ, similar cu problema. În plus, nu este un cadou pe care trebuie să-l faci complicelui tău? Nu costă nimic; cu toate acestea, profiturile sunt peste valoare. Ascultarea autentică este întruchiparea afecțiunii.

În această seară, pune-ți o întrebare complicelui tău, apoi, în acel moment, acordă-te cu adevărat. Încercați să nu vă descurajați presupunând că creierul dvs. șerpuiește scurt, aduceți-l înapoi și din nou în centru. Complicele dumneavoastră vă va detecta atenția și vă va fi recunoscător.

Căutați prin link: https://callgirlharidwarr.in/

2. Renunțați la problemele vechi

Poate suna nebunesc să ridici probleme și daune anterioare în timp ce sunteți într-o ceartă, oricum cuplurile o fac în mod constant. Este normal ca un complice să spună: „Îți amintești când ai spart recipientul respectiv și ai spus că îl vei înlocui și nu o vei face niciodată? Ești la fel de neplăcut pe cât te-ai putea aștepta!” Complice se uită uluit. "Totuși, asta a fost cu 17 ani în urmă! Din ce motiv ai spune că aduci în discuție asta în acest moment? Deoarece întâmplător ți-am scăpat ceașca și ti-am rupt-o?" Puteți vedea că acest lucru se poate accentua rapid.

Nu există o singură explicație pentru a ridica trecutul. Întrebați-vă: „De ce să vă deranjez? Ce încerc să obțin? Încerc să rezolv problema sau să o agravez?” Problemele vechi nu au nicio legătură cu prezentul. Eliberează-le. Concentrați-vă pe timpul și locul prezent.

Preocuparea principală este: faceți-vă relația mai întemeiată, nu slăbiți-o.

3. Dragostea înseamnă că trebuie să spui că îți pare rău

În filmul din 1970, Love Story, compus de Erich Segal, există o scenă în care Jenny, interpretată de Ali Mac Graw, îi spune lui Oliver, interpretat de Ryan O'Neil: „Nu, dragostea înseamnă să nu spui niciodată că ești întristat. " Nu pot să nu fiu de acord.

Indivizii comit erori. E grozav să-ți ceri scuze. Pe lângă o declarație falsă de regret, totuși o expresie validă și sinceră de remuşcare. Sentimentele de conciliere merg destul de departe pentru a repara o relație distrusă. În cazul în care sunteți în afara bazei, spuneți-o. Nu aș glumi despre asta. Asigurați-vă că individul înțelege că remediați lucrurile.

Nu vei da un spectacol de a fi neputincios în cazul în care vei spune că ești întristat. Nu numai că vei aproba sentimentele complicelui tău, ci vei dobândi respect. Fără îndoială, complicele tău va oferi ceva de genul „Este în regulă. Îmi dau seama că nu ai implicat asta”. Faceți modificări când doriți cu adevărat. Complicele tău te va verifica cu ochii grijulii pe care îi dorești.

Căutați după link: https://callgirlharidwarr.in/call-girls-in-rishikesh/

Ultimele Gânduri

Dragostea este cel mai excelent lucru de pe planetă. Prețuirea este cel mai uimitor cadou pe care îl poți oferi. Toată inima vacilează, fluturii din intestin și genunchii care se strâng, nu pot înlocui demonstrațiile de adorare certificabile.

Încercați să nu permiteți ca relația voastră să fie îngrijită doar agățând o grămadă de cuvinte împreună. Este nevoie de mult mai mult decât atât. Este nevoie de un angajament, o acțiune și o decizie. Făcut din nou și din nou.

Ai tot ce vrei cu adevărat aici. Este începutul pe care vrei cu adevărat să ajungi la scopul final al relației tale. Presupunând că relația dvs. a experimentat o problemă fizică, executați sfaturile de mai sus timp de șapte zile, o lună. Vezi ce se întâmplă.

Văd o a doua primă noapte specială în viitorul tău.

Dacă doriți să aflați mai multe despre dragoste, vă rugăm să vizitați linkul nostru de încredere de mai jos.

http://trishadehradun.in/

http://akankshagurgaon.in/

http://callgirlsinharidwar.com/

http://callgirlsinpunee.in/

https://muskangirlsdwarka.in/

http://callgirlsmanali.com/

https://escortsindwarkaa.in/

http://rishikeshgirls.in/

http://shipranoida.in/

https://callgirlsandheri.in/

https://girlsingurgaon.in/

https://girlsinindirapuram.com/

http://mumbaimodels.org/

https://callgirlgurgaon.in/

https://callgirlrishikesh.in/

https://callgirlharidwar.in/

https://callgirlujjain.in/

https://callgirlsaket.in/

https://singledate.in/

https://callgirlmussooriee.in/

https://callgirlharidwarr.in/

https://callgirlsudaipur.in/

https://callgirlsodala.in/

1 comment:

Acest lucru are o influență imensă în ne pierdem volanul”, spune ea

De ce am renunțat la sex? Nu există o explicație evidentă pentru motivul pentru care indivizii renunță la sex, dar „un număr semnificativ di...