Tuesday, February 15, 2022

Acum depinde de tine să vii aici și să

iubirea este o artă


Ar trebui să ai și priceperea de a oferi dragoste. Abilitatea de a da dragoste înseamnă să te îndrăgostești. Nu încerca doar. Dragostea nu este un act; este o stare a minții tale. Trebuie să trăiești în ea necondiționat. Uite, sunt aici pentru tine necondiționat. Acum depinde de tine să vii aici și să o accepți. Oamenii te pot înțelege mai bine datorită puterii tale interioare. În același mod, nu poți forța pe cineva să explice că îl iubești foarte mult. Trebuie să lași să treacă ceva timp pentru ca toate acestea să se întâmple. Pentru că știi că prin forțare într-un astfel Call girls in Mussooriee de caz pot apărea și alte probleme.


Ce să faci când nimeni nu te iubește?


Când oamenii îți oferă dragoste și respect, ești obligat să acționezi politicos pentru că nu vrei să-i superi. Dar când nu îți oferă respect și dragoste, nu vor fi impresionați de expresia ta. Te-au eliberat. Așa că data viitoare când cineva nu îți oferă dragoste și respect, nu fi trist, mai degrabă știi că te-ai eliberat de multe formalități, devii independent.


De ce te îndoiești de iubire?


Te îndoiești doar de lucrurile pozitive din viața ta? Nu te îndoi de lucrurile negative. Te îndoiești de onestitatea cuiva și crezi necinstea lui. Când cineva este supărat pe tine, nu ai nicio îndoială cu privire la furia lui. Dar când cineva spune că te iubește, atunci apare îndoiala și începi să te gândești „Ce? Chiar mă iubesc?"

Ce să faci când cineva se îndoiește de dragostea ta?


Cu cine te simți cu adevărat confortabil și liber? Cu cei care nu se îndoiesc de iubirea ta, cei care cred fără îndoială că îi iubești. Nu-i așa?


Când cineva se îndoiește de dragostea ta și trebuie să-ți dovedești dragostea continuu, atunci aceasta devine o povară grea pentru tine. Ei te chestionează și vor o explicație pentru fiecare dintre acțiunile tale. Este o povară mentală să dai o explicație despre ceea ce faci. Firea ta este să îndepărtezi povara, pentru că nu te simți în largul tău.


Ești întotdeauna un martor. Ești la fel de martor la propriile tale acțiuni ca și la cele ale altora.


Către. Când oamenii îți cer să explici acțiunile tale, ei vorbesc cu o persoană care împlinește și îți impun acea calitate. Aduce disconfort.

Nu cere și nici nu da explicații.


De ce iubirea este incompletă?


Sakha este tovarășul vieții și al morții - nu pleacă niciodată. Sakha are nevoie doar de persoana iubită. Nu-i pasă de cunoaștere sau de eliberare. Dragostea este Call girls in Dehradun incompletă din cauza dorinței, a poftei. Dragostea lui este nelimitată și perfecțiunea nu este niciodată posibilă în eternitate. Dragostea Lui este perfectă în imperfecțiunea veșnică. Calea iubirii nu are sfârșit.


iubirea este cea mai mare putere


Dragostea este cea mai mare putere și, de asemenea, te face absolut slab. De aceea Dumnezeu nu vrea ca iubirea și credința voastră să mai crească. Cu dragoste și loialitate excesive, îl slăbești pe Dumnezeu, așa că este mai bine pentru Dumnezeu ca credința și devotamentul tău să fie mai mici. Totul va continua așa cum este.


lasă iubirea să fie iubire, nu da niciun nume


Să fie dragostea doar iubire. Nu da niciun nume iubirii. Când numești iubire, aceasta devine o relație, iar relația limitează iubirea.

Există dragoste între tine și mine. Doar lasă-l să fie. Dacă numești iubirea ca frate, soră, mamă, tată, guru, atunci faci din ea o relație. Relația limitează Call girls in Manali dragostea. Care este relația ta cu tine însuți? Ești fratele tău, soțul, soția sau mentorul tău?


Lasă iubirea să fie iubire. Nu-i da un nume.

No comments:

Post a Comment

Acest lucru are o influență imensă în ne pierdem volanul”, spune ea

De ce am renunțat la sex? Nu există o explicație evidentă pentru motivul pentru care indivizii renunță la sex, dar „un număr semnificativ di...